Maybe.
FOLLOW | DASHBOARD

LA HAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAH
"Tidak ada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan ALLAH"
♥ ♥ ♥
♥ The Owner ♥




بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Hello. Assalamualaikum. I'm a Muslim girl and proud of it. My name is Ayusha Hanis Binti Fahkrurrazi. Sweet 17❥

FOLLOW ME!
    
♥ Talk With Me ♥

Diary About

♥Advice ﷲِ♥

Forget the past that made you cry and focus on the present that completes your smile because Allah always know the best for you. =)

♥L O V E♥

"Kita rasa kita dah cukup yakin dengan pilihan kita. Dengan cinta dalam hati kita. Namun bukan kita penentu segala. Tapi Dia. Allah."

Hello T.T
Thursday, September 19, 2013 | 1:49 AM | 0 comments
Hai. Assalamualaikum. Actually, sengaja update ni haa. Setelah sekian lama sehinggalah berhabuk and terus berhabuk. Okay, pejam celik pejam celik *kejip mata* Dah berapa bulan berapa hari jaa lagi ayusha nak menduduki Sijil Pelajaran Malaysia *SPM*  . Percaya tak? Haha rasa kejap jah nak habis sekolah, kejap jah nak pakai baju sekolah ni then tak pakai dah. Oh be jealous pleaseeeeee.

This year memang best sangat. Tahun lepas pun best jugak. Tapi tak macam tahun ni, membe sekelas dah macam adik beradik. Sorang lelaki dan enam orang perempuan. Walau susah macam mana pun kami tetap bersama. Cehh hihi. Dan disebabkan depa jugaklah, aku tak terfikir nak bercinta. Bercinta? Eiuwwwww pelik jer. Couple lah senang xD  Tapi tapi tapi ayusha kawan dengan ramai orang. Kenalan dgn beberapa lelaki dan hanya kawan and just friendsssssssssssss. 

Okay balik pada topik SPM. Now, kite nak mintak awak awak and awak tolong doakan kite tahu? Hihi. Kite ambil 7 subjek jer. Tak banyak ken? Tapi susah nak dapat 7A+ and kite akan cube sedaye upaye kite okay? Susah-susah dahulu, senang-senang kemudian. HIHI *ajet keyell* Ayusha ambil bidang katering. Dia tak senang and tak susah sangat. Perlu faham and hafal. Dengar katering tak semestinya hanya memasak. Cara nak berniaga. Cara nak uruskan hotel. Cara nak susun pelan lantai, susun peranggu meja and many more....

Hmm *mengeluh* Sebenarnya ayusha ada laa sayang seorang ni and dia stay jauh. Now, ayusha sedang tipu diri sendiri tipu orang sekeliling supaya tak tahu pasal hati aku. Supaya perasaan sayang akan hilang. Perlahan-lahan even pedih........ Hah?!!! Tukar topik cepat. Bukan ayusha laa kalau sedih-sedih pasai tak berfaedah ni :p Bebas kay berkawan dengan sesiapa pun. Tapi ada batasnya. I know it. Now, lupakan. Past is past. 

Ayusha hanya perlu fikir tentang pelajaran. Untuk masa depan ayusha jugak ken? Hehe. Kalau boleh, ayusha nak sambung belajar. Hope so :') Amin. Alhamdulillah syukur ayusha dapat jugak update blog yang dah lama ayusha tinggal ni. Maybe ni last ayusha update tahun ni laa maybe la......... Yelaa nak spm ken? Kena study pandang buku and teruskan study. Bercinta dgn buku lagi bagus. Abaikan dia pun tak banyak songeh :p Haha. Okay mampu menaip setakat ni saja yee wak. Tak larat dah, dengan baju sekolah lagi haa ._. Hahahaa wanginyeee :* Bye iloveyou muah.


#Np Sandiwara Cinta