Maybe.
FOLLOW | DASHBOARD

LA HAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAH
"Tidak ada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan ALLAH"
♥ ♥ ♥
♥ The Owner ♥




بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Hello. Assalamualaikum. I'm a Muslim girl and proud of it. My name is Ayusha Hanis Binti Fahkrurrazi. Sweet 17❥

FOLLOW ME!
    
♥ Talk With Me ♥

Diary About

♥Advice ﷲِ♥

Forget the past that made you cry and focus on the present that completes your smile because Allah always know the best for you. =)

♥L O V E♥

"Kita rasa kita dah cukup yakin dengan pilihan kita. Dengan cinta dalam hati kita. Namun bukan kita penentu segala. Tapi Dia. Allah."

Terima Kasih segalanya.
Tuesday, March 26, 2013 | 1:20 AM | 0 comments



Assalamualaikum :) Hai. Lama ken tak update? Berhabuk dah haa. Busy sangat. Macam-macam aktivit ada. Nak berkorban pun tahun nie jah ken? Habis sekolah nanti mesti rindu. Ayusha masuk kawat kaki k -.- Percaya tak? Haha. Dulu punya lah dok lari dari koku. Tapi sekarang masuk kawat terus. Sebenarnya ayusha nak ada gred baik sikit dekat koku. Zaman sekarang bukan nak tengok PELAJARAN SAHAJA. Sekali nak tengok activ kah tak. Tahun nie jah last, pulon sat. Adik-adik jangan jadi macam kak ayusha k. Last minit baru kalot. Ingat dulu nak ponteng sampai panjat pagaq dengan kain sekolah tu. Haha :p

Terima Kasih segalanya ? Hehe. Bukan apa. Rasa macam nak tua dah. Fikiran pun dah lain. Jujur ayusha cakap, ayusha tadak musuh okay. Tapi ada juga lah orang tak suka dekat ayusha. Sebab apa pun entah lah. Perkara kecik pun ada. Alahai, sorry ea ? :/ Nak terima kasih lah dekat semua yg pernah buat ayusha tersenyum. Eleleee nie yang nak ungkit cintan cinton dahulu kala nie. maklumlah, dah nak tua dah. And now baru sedar yang semuanya cinta monyet. Uhuks. 

Nak terima kasih sangat-sangat dekat family sebab support ayusha. Apa pun cabaran yg ayusha lalui, ayusha tak pernah nak BUNUH DIRI. Eh? :p Haha. Apa pun karenah yg ayusha buat pun family tetap di samping ayusha. Even orang cakap ayusha nie anak manja lah 24 jam bawah ketiak mak lah. Do i care? Itu mak aku. Dia yg lahirkan aku. Hampa? Ekelleh :3 Banyak kali dah mama pernah kata, anak perempuan aku nie dah besar pun masih kebudak-budakkkan. Ewah-ewah mama nie sedap beno yee dia buat pepatah :p Apa pun sayang mama sayang abah sayang adik sayang abang :'*

To all my EX. Terima Kasih sebab pernah bahagiakan ayusha. Mintak maaf sebab banyak sangat bagi hampa sakit hati. Maklumlah, hanya mnusia biasa. Bila teringat memang lah rindu ke? Tapi kita mesti kena teruskan hidup. Do the best okay? Kejar pahala banyak-2. Kita sama-sama nanti masuk syurga okay? InsyaAllah :') Banyak ken dosa kita? Pegang sana sini. Ya allah, mohon Allah ampunkan dosa kita. Lupakan je yang lepas biar pergi. Yang akan datang tue bersedia okay. Hope kita sesama happy ;) Hihi. Nanti dah kawin jangan lupa jemput okay? Muahaha :* LoveYou FREINDS.

Terima Kasih juga dekat kawan sekelas NURAINI AND THE GENG :* Tak lupa dengan kawan kecik molek aku nie Arnie Natasya. Kawan dari kecil. Dulu main tukar-2 pampes tau. Haha. ILOVEYOU :'*


Buku Diary? Ecehh haha. Lawak k bila baca balik. Tapi best. Baca sambil ingat-ingat balik. Masa first date lah apa lah. Cewah. Hehe. Paling banyak aku tulis pon nazri. Sbb dia selalu aku jumpa time couple dulu. Maklumlah satu sekolah. Hihi. Imisshim. Haa yang paling menariknya couple muda dari aku. Itu satu pengalaman tak dapat aku lupakan. First date dulu dekat giant. Lahai :p Fais? Okay dia nie EX paling baik lah yg aku kenal. Bukan nak kata. Dia tak berapa kesah sgt padahal punya banyak aku sakitkan hati dia. Muahaha. Amar? Argh! Dia nie game aku -.- Haha meluat. Btw rindu lah xD Sapa lagi hah? Alaa dlm diary nie banyak sgt. Ada satu buku kecik nie comel jee. Tue special sikit. Beli time couple dgn nazri. Hihi. Dalam diary ada satu daun tau. Daun tue kering dah. Tapi tulisan ada lagi. Nazri yg ukir :* Auww MISS THAT MOMENT

Okay actually tajuk terima kasih nie ayusha nak update pon bila lepas dengar lagu iamNEETA tu. Best tau. Nak dengar? Alaa mesti dah dengar. Tapi kena lah dengar lagi. Haha. Haa tekan link nie tau. *TerimaKasih

Eh cepatnya masa berjalan. Pejam celik dah nak habis sekolah. Lepas habis sekolah nanti, satu perkara ayusha harap ialah nak pergi mintak maaf dekat cikgu and kwn yg pernah ayusha buat salah :') Hihi. Bye