Maybe.
FOLLOW | DASHBOARD

LA HAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAH
"Tidak ada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan ALLAH"
♥ ♥ ♥
♥ The Owner ♥




بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Hello. Assalamualaikum. I'm a Muslim girl and proud of it. My name is Ayusha Hanis Binti Fahkrurrazi. Sweet 17❥

FOLLOW ME!
    
♥ Talk With Me ♥

Diary About

♥Advice ﷲِ♥

Forget the past that made you cry and focus on the present that completes your smile because Allah always know the best for you. =)

♥L O V E♥

"Kita rasa kita dah cukup yakin dengan pilihan kita. Dengan cinta dalam hati kita. Namun bukan kita penentu segala. Tapi Dia. Allah."

Huwowooooo
Thursday, January 31, 2013 | 1:22 AM | 0 comments


Hai. Assalamualaikum. Dear blog, i'm sorry sbb biarkan awak lelama sehingga habuk sbegini. Uhuk uhuks! Oh hai back xD Today, takde yang nak diceritakan. Tapi tapi....... Saja nak bersihkan blog nie haa. Dah berhabuk kesian k :( Hmm k tatau lah nak habaq apa. Cinta ? Oh sudah bosan bah. Ahahaha. Bukan apa, lagipun SPM tahu nie okey. Ayusha, Don't think too much okey? ILOVEYOU. Eh ? Hmm kelmaren kelmarennnnnnnn setiap hari setiap hari ken kennnnnn jumpa ken kennn jumpaaaaaaaaa ermm tamau tulis sbb........ k haha lawak hahahahaha :B

Nak menyanyi boleh? ;p Haritu ayusha dah nyanyi lagu JELAS SAKIT . Haa harini pulak laguuuuuuuuuuuu TENTANG AKU KAU DAN DIA . Semua cintan cinton lah ;p Alaaa takpayah lah nak faham maksud dia. Tak tuju kat sapa pon. Oh dear ex. Ilove you. Eh tak tak ;p Eh haaaaaa ehh -..- 

Terimalah ayusha hanis dengan lagunya tentang aku kau dan diaaaaaaaaaaaaa wuwuu *Clap hands


Selayaknya engkau tahu, betapa ku mencintaimu.
Kau tenangkan ku dari mimpi burukku.
Selayaknya kau mengeti betapa engkau ku kagumi.
Kau telah tinggal dalam palung hati.
Betapa hancur hatiku melihat engkau bersamanya.
Namun ku mencuba untuk benar menghadapinya.
Jangan kau menangis lagi tak sanggup aku melihatnya.
Sekarang kau pilih diriku atau dirinya.
Kau tuliskan cerita, tentang engkau dan dia.
Membuat hatiku semakin terluka.
Sudah usai sudah cerita engkau dan dia.
Ku anggap sebagai bangkisan kalbu.

Tulis cerita tentang aku dan dia.
Sehingga membuatmu terluka.
Sudah usai sudah. Jangan menangis lagi.
 Ku rasa sampailah dsini. 

Kau tuliskan cerita tentang engkau dan dia.
Membuat hatiku semakin terluka.
Sudah usai sudah cerita engkau dan dia.
Ku anggap sebagai bangkisan kalbu.
Kau tuliskan cerita tentang engkau dan dia.
Membuat hatiku semakin terluka.
Sudah usai sudah cerita engkau dan dia.
Ku anggap sebagai bangkisan kalbu.

Tulis cerita tentang aku dan dia.
Sehingga membuatmu terluka.
Sudah usai sudah. Jangan menangis lagi.
 Ku rasa sampailah dsini. 

Tulis cerita tentang aku dan dia.
Sehingga membuatmu terluka.
Sudah usai sudah. Jangan menangis lagi.
 Ku rasa sampailah dsini.



Okay thanks semuaaaaaaaa. Muahaha *Teruja* Sedap ken suara kami? Eh terima kasih. Jangan lah puji lagi alaa alaaa xD Haha dah dahh byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee miss u ex.

*Kejap* lepastuuuuuu bukan link nie ♥SHN♥, dengar tau sayang? Saya pun tengah dengar nie. Auww sho shweet ~ Uhuhk~