Maybe.
FOLLOW | DASHBOARD

LA HAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAH
"Tidak ada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan ALLAH"
♥ ♥ ♥
♥ The Owner ♥




بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Hello. Assalamualaikum. I'm a Muslim girl and proud of it. My name is Ayusha Hanis Binti Fahkrurrazi. Sweet 17❥

FOLLOW ME!
    
♥ Talk With Me ♥

Diary About

♥Advice ﷲِ♥

Forget the past that made you cry and focus on the present that completes your smile because Allah always know the best for you. =)

♥L O V E♥

"Kita rasa kita dah cukup yakin dengan pilihan kita. Dengan cinta dalam hati kita. Namun bukan kita penentu segala. Tapi Dia. Allah."

LOVE like a love song :'/
Thursday, December 20, 2012 | 11:25 PM | 0 comments


Hai. Ayusha nak tulis satu lagu nie. Saja jaa boring. Hehe. Ayusha suka sangat lagu nie entah kenapa. Uhuk uhuks! ;p Ayusha nak tulis lirik dia. Korang jangan baca jha k ? Harus ada irama ;p Kalau tak tahu CLICKSINI k. Hayati tau. Act, lagu nie lama dah. Tapi ayusha suka sgt xD Nak boh kat blog, dah takde pulak dekat net download tue. Ayusha kalau dengaq lagu nie, mmg tak boleh kawal air mata nie haaa ;3 Maklumlah, terlebih feeling lah katakan.... Faham ayat dia tauuuuuuuuuuuuuu. ;'*


Mengapa ku terus memikirkanmu
Mengapa aku menangis untukmu
Mengpa ku selalu tersakiti
Mengapa aku berharap padamu

Jelas-jelas kau tak memikirkan aku
Jelas-jelas kau tak menginginkan aku
Jelas-jelas kau tak pernah menganggap ku ada
Mungkinkah ini sudah jalan takdirku

Ouh mungkin kah ini memang lah terbaik untukku.
Namun tak kuasa aku 
Bila terus-terus begini
Aku tak sanggup Sungguh aku tak sanggup


Kecewa bercinta bukan bermakna dunia sudah berakhir.Masa depan yang cerah berdasarkan pada masa lalu yang telah dilupakan. Kamu tidak dapat melangkah dengan baik dalam kehidupan kamu sampai kamu melupakan kegagalan kamu dan rasa kekecewaan itu.
Hanya diperlukan waktu seminit untuk menafsir seseorang, sejam untuk menyukai seseorang dan sehari untuk mencintai seseorang, tetapi diperlukan waktu seumur hidup untuk melupakan seseorang.