Maybe.
FOLLOW | DASHBOARD

LA HAULA WALAA QUWWATA ILLAA BILLAAH
"Tidak ada daya dan kekuatan kecuali dengan pertolongan ALLAH"
♥ ♥ ♥
♥ The Owner ♥




بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Hello. Assalamualaikum. I'm a Muslim girl and proud of it. My name is Ayusha Hanis Binti Fahkrurrazi. Sweet 17❥

FOLLOW ME!
    
♥ Talk With Me ♥

Diary About

♥Advice ﷲِ♥

Forget the past that made you cry and focus on the present that completes your smile because Allah always know the best for you. =)

♥L O V E♥

"Kita rasa kita dah cukup yakin dengan pilihan kita. Dengan cinta dalam hati kita. Namun bukan kita penentu segala. Tapi Dia. Allah."

Cemburu melanda ouh :'/
Sunday, August 12, 2012 | 7:41 AM | 0 comments
Hai . Apa motif aku buat entry nie pun tatau . Aku cuma nak cakap yang aku mula cemburu kay cemburu -,-' Orang kata cemburu tanda sayang right ? Yeyyyyyyyy . Dah sayang :P Hahaha . Aku sayang dia kay . Saja nak ulang . Tolong jeles k :P


Okay , aku nak gytau nie nak gitau nieeeeeeeee . Aku cemburu lahh cara dia layan mmbe mmbe perempuan dia tuee -,- Bukan apa , mesra sangat . Haihh . Relax ayusha , dia setiaaaa . Hah tue lhaa yang aku selalu ulang baru tenang sikit . Aku nie bukan boleh , dok tak diam punya menfitnah macam macam . Ishhh ishh ishhhhhhhhh xD
Haaaa sekarang aku nak gitau yang aku tengah tunggu dia reply text aku . Satu jam kemudian .. Hm :'/ Aku rasa dia tidor lahh . Ylhaa . Aku suruh tunggu kejap aku nak study sikit . Maklumlah esok exam . Bila teringat balik , tadi dia ada cakap yang dia letih sangat sbb teman kawan dia pegi beli baju raya . Atetee . sian dia . Tkpaa , ayusha boring , ayusha layan semua nie . Hehe . Eh terubah topic pulak :P Whatever lahh . Aku sayang dia sangat sangat weyy :'( Tolong jangan ganggu hubungan kami . Gaduh macam mana punn , inshallah kami selesai sendiri cara baik :) Eh , dia reply lahh . Horayyyyyyyyyyyyyyy :P memang betol lahh dia tertidor . Tengok ayusha tekaaaaaaaaa xD Eh , bukan senang tau dia nak tidoq awai cmnyy .  Hihi ^^y


You jum I jump . HAHA :*